IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Spumă polistiren 825ml manuala

Adeziv poliuretanic cu aplicare manuală
Adeziv poliuretanic monocomponent cu expandare redusă, care se întăreşte în prezenţa umezelii, destinat lipirii şi instalării panourilor termoizolante pentru faţade (EIFS) pe suprafeţe din beton, cărămidă şi zidărie, lemn, OSB, metal. GOLDEN – ADEZIV POLIURETANIC are o structură foarte bună şi o aderenţă excelentă la temperaturi de peste +5°C.
Utilizare: Fixarea plăcilor şi profilelor de polistiren, la interior şi exterior în sisteme de izolare termică, lipirea stratului din polistiren aferent sistemelor de izolare termică, lipirea treptelor de lemn.
Caracteristici: Excelentă adeziune la majoritatea materialelor de construcţii, Temperatură de aplicare +5°C – +35 °C. Un tub de produs cu capacitatea de 825 ml acoperă o suprafaţă de polistiren lipit de 8-10 mp, în funcţie de diametrul şnurului aplicat, de numărul de şnururi aplicate, de tipul şi de suprafaţa materialului-suport.

produse Golden Distribution_Page_01


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gdcdistr/public_html/wp-includes/functions.php on line 3575