IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Adeziv polistiren 280 ml

GOLDEN Adeziv polistiren 280ml            

GOLDEN Adeziv polistiren este un adeziv cu multiple aplicatii pentru constructii, pe baza de emulsie si fara solventi. Adezivul se intareste prin evaporarea apei, asigurand o lipire puternica, durabila si rezistenta la umezeala.

Utilizare:

GOLDEN Adeziv polistiren  poate fi utilizat pentru lipirea pragurilor, stalpilor de usi, profilelor si panourilor din lemn. Pentru lipirea placilor aglomerate si uPVC pe zidarie din caramida, piatra sau beton. Este potrivit, de asemenea, pentru spuma poliuretanica pentru lipit polistiren. Este utilizat si pentru lipirea placilor din piatra naturala si ceramice. Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului,ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi oblic. Aplicaţi adeziv în linii sau puncte la o distanţă de 20-30cm în funcţie de greutatea materialului. Asiguraţi-vă ca aţi aplicat adeziv pe colţuri şi margini. Aşezaţi plăcile în poziţia corectă şi presaţi ferm cu o mişcare de alunecare. Se pot efectua modificări de poziţie. dacă este cazul.

Caracteristici:

GOLDEN Adeziv polistiren este un adeziv  foarte puternic, fără solvent, cu o aderenţă iniţială foarte mare. Este ideal pentru lipirea solidă a plăcilor din polistiren şi a numeroase obiecte din polistiren pe suprafeţe poroase precum lemn, plăci aglomerate din lemn, pal, piatră, beton şi tencuială.

Aderenţă finală foarte puternică;

Aderenţă iniţială foarte ridicată pe suprafeţe poroase;

Elasticitate permanentă;

Cu capacitate de umplere;

Nu conţine solvenţi;

Nu necesită utilizarea cuielor şi şuruburilor;

Nu atacă materialele;

Consum: cadre din lemn,plinte,șipci: aprox 4-6 m2 suprafaţă lipită; plăci şi panouri: aprox: 5-8 m2/kg în funcţie de greutatea materialului.

 

Specificatii tehnice/ Termen de valabilitate

 

Depozitati la temperaturi intre +5°C si +25°C. Termenul de valabilitate al produsului GOLDEN Adeziv polistiren este de 12 luni daca este stocat conform recomandarilor, in ambalajul original nedesigilat.

Continut:  Cartus 280 ml        12buc/bax

CULORI:    Alb

produse Golden Distribution_Page_08


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gdcdistr/public_html/wp-includes/functions.php on line 3583