IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Adeziv montaj 280 ml

Golden Adeziv Montaj este un adeziv profesional monocomponent, cu intarire rapida, de inalta performanta, fara toluen, pe baza de cauciuc neoprenic, pentru utilizare la interior si la exterior. Suprafetele poroase si cele care sunt mai dificil de curatat de praf trebuie tratate cu amorsa.GOLDEN Adeziv Montaj  Indicat pentru lipirea puternică a tuturor tipurilor de materiale,este foarte puternic,are aderenta initiala puternica,indicat pentru suprafete neuniforme,rezista la umiditate si caldura.

Utilizare:

GOLDEN Adeziv Montaj este recomandat pentru lipirea și fixarea lambriurilor de lemn și de plastic, a pragurilor, pervazelor, rozetelor și corniselor, pentru izolări fonice și termice, montări de șipci, panouri de lemn sau plastic, PVC decorativ, polistiren și diferite derivate din lemn.

Caracteristici:

GOLDEN Adeziv Montaj se aplica în linii sau puncte la o distanţă de 20-40cm în funcţie de greutatea materialului. Asiguraţi-vă că adezivul este aplicat în colţuri şi pe margini. Atunci când aplicaţi adezivul pentru lipirea unor suprafeţe mai mari, dispersaţi pe toata suprafaţa (aplicarea se face pe o singură parte) cu ajutorul unui şpaclu zimţat. Lipiţi părţile destinate lipirii imediat printr-o mişcare de alunecare şi presaţi ferm. Pentru materialele aflate sub tensiune sau neporoase aplicaţi metoda “Power Bonding”: fixaţi materiale. presaţi şi detasaţi imediat. Lăsaţi să se usuce timp de 5 minute. fixate în acelaşi loc şi presaţi sau tapaţi ferm. Nu se mai pot face ajustări de poziţie.

Specificatii tehnice/ Termen de valabilitate

Depozitati la temperaturi intre +5°C si +25°C. Termenul de valabilitate al produsului GOLDEN Adeziv montaj este de 12 luni daca este stocat conform recomandarilor, in ambalajul original nedesigilat.

Continut:  Cartus 280 ml 12buc/bax

CULORI: Galben

produse Golden Distribution_Page_09

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gdcdistr/public_html/wp-includes/functions.php on line 3583